06/01/2015

Bir seçim vaadi daha gerçekleştiriliyor

Karesi İlçesi Toygar Mahallesi Muhtarı Necip Yıldız, mahallelerine pazar yeri yapılması için topladığı 1408 adet imzayı Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a sundu. Pazar yerinin bölgede yaklaşık 8 bin nüfusa hizmet vermesi bekleniyor.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz seçim vaatlerini bir bir yerine getiriyor. Toygar Mahallesi'ne seçim döneminde yol ve pazar yeri sözü veren Başkan Yılmaz, bölgede yol çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve pazar yerinin yapılması içinde gerekli çalışmaların başlatılacağını söyledi.
Yaklaşık üç buçuk ay önce mahallede incelemelerde bulunan Başkan Yücel Yılmaz'a pazar yeri sözü verdiren Muhtar Yıldız, 1408 adet imzayı Başkan Yılmaz'a sundu.

İmzaları teslim alan Başkan Yılmaz, yaklaşık 8 bin nüfusun yararlanacağı pazar yerini Avrupa standartlarında yapmak istediklerini ve stratejik plana göre pazar yerinin 2017 yılında bitirilmesini planladıklarını belirtti. Muhtar Yıldız, Başkan Yılmaz'a kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.