30/03/2017

Başkan Yücel Yılmaz, öğrencilerle kitap okumaya devam ediyor

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BENGİ Projesi'ne destek vermeye devam ediyor. Daha önce C.Tayyar Nuran Oğuz Ortaokulu'nda öğrenciler ile birlikte, BENGİ Koreografisi yaparak projenin ve kitap okumanın önemine dikkat çeken Yılmaz, bugün sabah da Atatürk İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya gelip sınıflarda kitap okudu.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı'nın önderliğinde başlatılan Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi kapsamında Karesi İlçesi'nde başlatılan okuma seferberliği devam ediyor. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, okullardaki yöneticiler, öğretmenler ve personel aynı anda öğrenciler ile sınıflarda, kütüphanelerde kitap okuyor. Daha önce Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi İlçesi'nde kitap okuma projesine başlatmıştı. Albay C.Tayyar Nuran Oğuz Ortaokulu'nda öğrenciler ile birlikte, BENGİ Koreografisi yaparak projenin ve kitap okumanın önemine dikkat çeken Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bugün sabah da Atatürk İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya gelip sınıflarda kitap okudu. Başkan Yılmaz, "Yeni nesillerimizin okuyan, okuduğunu anlayan nesiller olmasını istiyoruz. Öğretmenlerimizin projeyi sahiplendiklerini ve hepsinin memnun olduğunu görüyoruz, buda bizi çok mutlu ediyor" dedi.