27/03/2017

Başkan Yücel Yılmaz; “Gayret, başarının anahtarıdır”

Karesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin “Güçlü Gençlik, Güçlü Gelecek” sloganıyla düzenlediği Genç Liderler Akademisi’nin konuğu olan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Başarılı olmak istiyorsanız gayret edin. Çünkü gayret hedefe ulaşmanın, başarının anahtarıdır” dedi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin “Güçlü Gençlik, Güçlü Gelecek” sloganıyla yola çıkarak düzenlediği Genç Liderler Akademisi’nin konuğu oldu. Karesi Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kerim Gülgönül’ün katıldığı programda; siyaset, eğitim ve ticaret hayatındaki tecrübelerini gençlerle paylaşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Başarılı olmak istiyorsanız hayatın bir ‘rekabet’ olduğunu bilmeniz gerekiyor. Mutlu ve başarılı olmak için hedefinizi her zaman doğru belirlemeli ve gayret etmelisiniz. Çünkü gayret hedefe ulaşmanın anahtarıdır” dedi.

DİKKATLE DİNLEDİLER
“Yaptığınız iş hobiniz olmazsa başarılı olma şansınız yok” diyen Yücel Yılmaz, gençlerden kendilerine model belirlemelerini isteyerek, “Lider olmak için öncelikle iyi bir lider ile çalışmanız, tecrübe kazanmanız gerekiyor” açıklamasında bulundu. Gençlerin dikkatle dinlediği ve yer yer notlar aldığı konuşmasının ardından Başkan Yılmaz, hatıra fotoğrafı çektirdi.