16/11/2016

Başkan Yücel Yılmaz, "Ekibimin başarısı, benim başarım"

Salı mesaisine "Karesi'nin gülen yüzü ve gülen sesi" Beyaz Masa ve Çağrı Merkezi ile başlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Ekibimin başarısı, benim başarım. Bizim başarımız Karesi'nin başarısıdır" dedi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Salı günkü mesaisine "Karesi'nin gülen yüzü ve gülen sesi" diye nitelendirdiği Beyaz Masa ve Çağrı Merkezi personeli ile başladı. Personel ile makamında sohbet eden ve vatandaş ile birebir diyalog kuran personelden çalışmaları ilk ağızdan dinleyen Başkan Yılmaz, "Hatanın olmadığı yerde kurumsallaşmadan da söz edilemez" dedi. Verimlilik ve yüksek performans vurgusu yapan Yılmaz, karşılaşılan her bir sorunun mutlaka çözümü de olduğunu belirterek, personelden sık sık istişare toplantısı yapmalarını istedi.

Belediyeye gelen bir vatandaşın katlar arasında dolaşmadan, hızlı bir şekilde işlemlerini tamamlamalarını önemsediklerini söyleyen Başkan Yılmaz, "Ekibimin başarısı benim başarım, bizim başarımız Karesi'nin başarısıdır" dedi.