06/10/2015

Başkan Yücel Yılmaz, belediyenin çalışmalarını halka anlatıyor

Teknolojinin sağladığı tüm imkanları Karesi halkının hizmetine sunan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şimdi de Facebook hesabından "Karesi'de Bugün" uygulamasını başlattı.

Mobil ve e-belediyecilik, kent haritası, Kentli Servisi, Çağrı Merkezi, akıllı ekranlar gibi teknolojinin sağladığı yeni kolaylıkları Karesi halkının hizmetine sunan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanarak, binlerce vatandaşa ulaşıyor. Saha çalışmalarını anlık olarak takipçileriyle paylaşan Başkan Yılmaz, Facebook hesabında "Karesi'de Bugün" adıyla belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmaları günlük olarak takipçileriyle paylaşıyor. Başlattığı uygulamayı hesabından "Değerli hemşehrilerim 'karesidebugün' adı altında sizlerle her akşam yapmış olduğumuz saha çalışmalarından örnekler paylaşacağım. Dilerim belediyemizin faaliyetlerini günlük olarak takip edebileceğiniz bir çalışma olur. Herkese hayırlı akşamlar dilerim" mesajıyla paylaşan Başkan Yılmaz'ın bu uygulaması vatandaşlar tarafından da beğeniyle karşılandı.

Sosyal medyayı etkili bir şekilde kullanan Başkan Yücel Yılmaz, vatandaşlara hizmet etmenin sınırı olmadığını ifade etti. Sosyal medya aracılığıyla takipçilerden gelen istek ve düşünceler doğrultusunda hizmetleri de geliştirebileceklerini kaydeden Yılmaz, kullanıcıların yorum yapabildiği sosyal mecraların katılımcılık ve hesap verilebilirlik ilkelerinin yeni ortamı haline geldiğini söyledi.

‪#‎karesidebugün‬