14/03/2017

Başkan Yücel Yılmaz; "15 Temmuz'un hesabını 16 Nisan'da soracağız"

Kuvayi Milliye Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun, 15 Temmuz'un hesabını sorma günü olduğunu vurgulayarak, "Vatandaşlarımızın 'tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' için evet diyeceğine inanıyorum" dedi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylaması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak teşkilat mensuplarıyla birlikte Kuvayi Milliye Mahallesi'ndeki Hatipler Cami'nde sabah namazında cemaatle bir araya gelen Başkan Yılmaz sonrasında kahvehanede vatandaşlarla buluştu, Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemini anlattı, soruları yanıtladı. 16 Nisan’da yapılacak referandumun, 15 Temmuz'un hesabını sorma günü olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Vatandaşlarımızın 16 Nisan'da 'tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet' için evet diyeceğine inanıyorum" dedi.

'HAKİM OLAN SİZİN İRADENİZ'

Yeni Sistem ile bürokrasinin daha hızlı çalışacağını, demokrasinin daha çok güçleneceğini ve millet iradesinin yönetime hakim olacağını söyleyen Başkan Yücel Yılmaz, "Yeni sistemle birlikte ekonomik krizler tarihe karışacak, belirsizlikler ortadan kalkacak, ekonomi daha sağlam bir zeminde daha hızlı ve güvenli bir şekilde büyüyecek" dedi.

'MESELE MEMLEKET MESELESİ'
16 Nisan’da yapılacak referandumun, 15 Temmuz'un hesabını sorma günü olduğunu vurgulayan Başkan Yücel Yılmaz, "Türkiye'nin geleceğini garanti altına almamız gerekiyor. Mesele sen ben meselesi değil, memleket meselesidir. Ben, Vatandaşlarımızın 16 Nisan'da 'tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet' için evet diyeceğine inanıyorum. Türkiye'nin istikrarını ve geleceğini 'evet' oylarıyla daha güçlü bir şekilde inşa edeceğiz" açıklamasında bulundu.