03/05/2016

Başkan Yılmaz'ın Pazar mesaisi kırsalda

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Pazar günü mesaisini Kocaavşar, Kamçılı, Kurtdere ve Susurluk Babaköy mahallerinde yaptı. Mahalle halkı tarafından düzenlenen hayırlara katılan Yılmaz, vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve sevgiyle karşılandı.

Pazar gününe Kocaavşar Mahallesi sakinleriyle başlayan daha sonra Kamçılı, Kurtdere ve Susurluk Babaköy'e geçen Başkan Yılmaz, "Amacımız her yere tam hizmet götürerek Türkiye’ye örnek belediye olmak. Bu amacımız doğrultusunda ilk günkü aşkla çalışıyoruz. Sizler, 2019'a kadar belediye başkanlığı görevini bizlere emanet ettiniz. Bu emanete en iyi şekilde sahip çıkarak yeni Karesi'yi sizlerle birlikte oluşturma, şehri sizlerle birlikte yönetme gayreti içerisindeyiz. Karesi'nin sorunları varsa, birlikte çözeceğiz. Karesi'de yaşıyoruz ve Karesi için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Dostluğun, samimiyetin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı hayırlarda sizlerle olmaktan dolayı mutluyuz" açıklamasında bulundu.