27/07/2015

Başkan Yılmaz'ın gece mesaisi Menderes'te

Başkan Yılmaz'ın gece mesaisi Menderes'te Adnan Menderes Mahallesi'nde hummalı bir çalışma yürüten Karesi Belediyesi, mahallenin çehresini değiştiriyor. Gece mesaisinde mahalledeki çalışmaları inceleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Halka hizmet Hakk'a hizmettir düsturuyla hareket ettiklerini kaydetti.

Karesi Belediyesi, Adnan Menderes Mahallesi'nde hummalı bir çalışma yürütüyor. İlçenin 4 bir yanında 'hizmet seferberliği' ilan eden belediye ekipleri, Adnan Menderes Mahallesi'nde bulunan Huzurevi'nin karşısındaki yeni çocuk oyun gruplarının montajını yaptı. Çalışmalarına sabah saatlerine kadar devam eden ekipleri, ziyaret ederek, kolaylıklar dileyen ve çalışmaları inceleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Derdimiz daha yaşanabilir Karesi diyerek yola çıktık. Ben ve ekibim daha kesintisiz, sürdürülebilir ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz" açıklamasında bulundu.
HALKA HİZMET
HAKK'A HİZMETTİR
"Halka hizmet Hakk'a hizmettir" anlayışıyla ilçe genelinde hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Yılmaz, "Karesi Belediyesi olarak her birimimiz ile Karesi halkına layık olduğu en iyi hizmeti verme çabasındayız. Çağdaş, modern ve yaşanabilir bir Karesi hedefiyle, bırakacağımız eserlerle onlarca yıl sonrasının belediyesi olmanın arzusu ve çabası içerisinde olacağız. Belediye hizmetlerini vatandaşın ayağına götürmek ve dünya standartlarında hizmet vermek bizim birinci önceliğimiz" açıklamasında bulundu.

Karesi Belediyesi, Adnan Menderes Mahallesi'nde çocuk parkının yapımının yanı sıra peyzaj çalışmaları, yabani ot temizliği, ağaç budama, bitki ekimi ve yol yapım çalışması gibi bir çok çalışma gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarla Adnan Menderes Mahallesi'nin çehresinin değişeceğini dile getiren Başkan Yücel Yılmaz, "Amacımız Karesi'yi park ve bahçeleriyle vatandaşların yaşamaktan keyif alacağı bir ilçe haline dönüştürmektir" dedi.