07/01/2015

Başkan Yılmaz ve ekibi Cemal Öztaylan'ı ağırladı

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan'ı ağırladı. Öztaylan, ziyarette belediyecilik tecrübelerini aktardı.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı ziyaret etti. Birim müdürlerinin tamamının hazır bulunduğu toplantıda Karesi Belediyesi'nin yaptığı işler hakkında Cemal Öztaylan bilgilendirildi. Ziyarette belediyecilik tecrübelerini aktaran Cemal Öztaylan, "Yücel bizim kardeşimiz, sizler de arkadaşlarımızsınız. Karesi Belediyesi'nde iyi işler başarabileceğine inandığımız, iyi bir ekip mevcut. Herhangi bir konuda desteğe veya bilgiye ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda çekinmeden bana ulaşabilirsiniz. Belediyeciliği bilen bir insanım. Belediye başkanlığı döneminde edindiğim bilgi ve tecrübeleri sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duyarım" açıklamasında bulundu. Cemal Öztaylan'ın deneyimlerinden faydalanmak istediklerinin altını çizen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Sizler gibi tecrübeli insanların bizim arkamızda durması ve tecrübelerini aktarması çok önemli. Kentimizin sorunlarıyla yorulmadan, bıkmadan yakından ilgilenen vekilimize hem şahsım hem de Karesi İlçesi'nde yaşayan vatandaşlar adına teşekkür ediyorum" dedi. Ziyaret, birim müdürlerinin bilgi paylaşımıyla devam etti.