12/09/2015

Başkan Yılmaz talimat verdi, çatı onarıldı

Başkan Yılmaz talimat verdi,  çatı onarıldı Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatı üzerine Ali Hikmet Paşa Mahallesi Zahire Pazarı'nın çatısı onarıldı.

İlçedeki pazarcı esnafıyla sık sık bir araya gelerek sohbet eden ve talepleri dinleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatı üzerine Ali Hikmet Paşa Mahallesi Zahire Pazarı'nın çatı tadilatı Karesi Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Başkan Yılmaz, pazarcı esnafın en büyük sıkıntılarından biri olan pazaryeri çatısının onarılması talimatını vermesinin ardından harekete geçen Karesi Belediyesi ekipleri, çalışmayı tamamladı.

'BİRLİKTE ÜRETELİM'

Esnafın daha rahat bir ortamda çalışabilmesi ve bölge halkının rahat bir pazar alışverişi yapabilmeleri için gerekli bakım ve onarım çalışmalarının gerçekleştirildiğini ifade eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, esnafı önemsediklerinin altını çizdi. Başkan Yılmaz, "Esnafımızın düzen ve nizam içerisinde olması, pazarlarımızın sağlıklı ve yaşanılabilir olması Karesi'de yaşayan insanlarımıza sağlıklı hizmet verebilmesi noktasında pazarcı esnafımızla sürekli istişare halinde bulunuyoruz. Biz hep birlikte bu kent için üretelim istiyoruz. Bizim için esas olan ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın memnuniyetidir. İnşallah hep birlikte çalışarak Karesi İlçemizi her bakımdan Türkiye'ye örnek olacak bir kent haline getireceğiz" açıklamasında bulundu.