14/01/2016

Başkan Yılmaz; 'Rızkın onda dokuzu ticarettedir'

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bağlar Sokağı'nda bulunan, Yahya Savaşçı'ya ait Şölen Aile Lokantası'nın açılışına katıldı.

Yahya Savaşçı'nın sahibi olduğu işletmenin Balıkesir'e hayırlı uğurlu olmasını ve bereketli kazançlar getirmesini dileyen Başkan Yılmaz, "Açılacak olan iş yerinin öncelikle iş yeri sahiplerine, ilçemize esnafımıza, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu bölgede, bu tür işletmeye ihtiyaç vardı. Yeni iş yerlerinin açılması bizleri de mutlu ediyor. Her yeni açılan işyeri, yeni bir istihdam kapısı, ilçemizin kalkınmasına, değişmesine ve dönüşmesine katkı demektir. Peygamber Efendimiz buyuruyor ki rızkın onda dokuzu ticarettedir. İşletmenin sahibi Yahya Bey'e ve ailesine hayırlı uğurlu olmasını ve bereketli kazançlar getirmesini diliyorum" dedi.