15/07/2015

Başkan Yılmaz, personelin Ramazan Bayramı'nı kutladı

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle personel ve birim müdürleriyle bayramlaştı.

Yerinde ziyaret ettiği tüm çalışanlarıyla tek tek tokalaşarak bayramlaşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "İlk bayramlaşmamızı mesai arkadaşlarımızla gerçekleştirdik. Personelimizin her birisini Karesi ailesini bir ferdi olarak gördük, görmeye de devam edeceğiz” dedi. Belediyede görev yapan işçisi ve memuruyla herkesin amacının Karesi halkına hizmet olduğunu belirten Başkan Yılmaz, eksiksiz bir şekilde verilen görevlerin yapılmasının önemine dikkat çekti. Başkan Yılmaz, "Aileniz ve yakınlarınızla iyi bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Öncelikle sağlıklı, huzurlu, barış ve kardeşlik içerisinde dolu dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Herkesin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" açıklamasında bulundu.