07/06/2015

Başkan Yılmaz, oyunu Zühtü Özkardaşlar'da kullandı

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, genel seçimler dolayısıyla oğlu Bora ile birlikte Karesi İlçesi Zühtü Özkardaşlar Anadolu Lisesi'nde 1076 numaralı sandıkta oy kullandı.

Oy kullanma işleminin ardından bir açıklama yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Dört yıl boyunca bizi yönetecek hükümetimizi seçmek için halkımız sandık başına gidiyor. Balıkesir'de halkımız sekiz milletvekilini seçecek. Halkımız 'doğru olana karar verecektir' diye düşünüyoruz. Sandığa gitmek, oy kullanmak demokrasinin en önemli ayağıdır. Sonuç ne olursa olsun Balıkesir'imize memleketimize hayırlı olsun" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ak Parti Milletvekili Adayı Mahmut Poyrazlı ile birlikte sandık başında bir araya gelen Başkan Yılmaz, halkı sandık başına giderek oy kullanmaya davet etti.