10/08/2014

Başkan Yılmaz, oyunu Zühtü Özkardaşlar'da kullandı

Başkan Yılmaz, oyunu Zühtü Özkardaşlar'da kullandı Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Zühtü Özkardaşlar Anadolu Lisesi'nde sandık başına giderek oyunu kullandı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, eşi Mehtap Yılmaz, çocukları Bora ve Damla Yılmaz'la birlikte oyunu Karesi İlçesi Atatürk Mahallesi Zühtü Özkardaşlar Anadolu Lisesi'nde bulunan 1068 numaralı sandıkta kullandı. Seçim sonuçlarının vatana-millete hayırlı olmasını temenni ederek zarfını oy sandığına atan Başkan Yılmaz: "Cumhurbaşkanlığı seçimi tarihimizde bir daha bu kadar hareketli olmaz. Ülke olarak tarihi bir güne tanıklık ettiğimiz bugünde herkesi vatandaşlık görevini yerine getirmesi için sandığa davet ediyoruz" dedi.