06/12/2016

Başkan Yılmaz; "Karesi, herkesin belediyesi"

Karesi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ve 'önce insan' ilkesiyle bakıma muhtaç vatandaşların evlerini temizlemeye devam ediyor.

Bir yandan ilçedeki 127 ibadethane ve okulların temizliği Karesi Belediyesi ekipleri tarafından rutin olarak yapılırken, bir yandan da ev temizliği hizmeti veriliyor. Karesi'de ikamet eden yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evleri, belediye bünyesinde oluşturulan evde temizlik ekibi tarafından temizleniyor. Karesi Belediyesi'nin herkese eşit mesafede hizmet götürdüğünü söyleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Karesi Belediyesi, bu ilçede yaşayan herkesin belediyesidir. 'Önce insan' ilkesiyle hareket ediyor, hizmetlerimize bu doğrultuda yön veriyoruz" dedi.