30/06/2016

Başkan Yılmaz, iftarda Ayyıldız ailesine konuk oldu

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, iftarda belediye çalışanlarından Munise Ayyıldız'ın evine konuk oldu, aile ile birlikte oruç açtı.

Pazartesi günü tüm belediye personelini iftarda ağırlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Salı akşamı da belediye personellerinden Munise Ayyıldız’ın evine konuk oldu, ev halkıyla birlikte oruç açtı. İftar için Ayyıldız’ın 1. Sakarya Mahallesi’ndeki evine giden Başkan Yılmaz, çocuklar ve mahallelilerle sohbet etti. Ezan okunması ile birlikte oruçlarını açan Başkan Yılmaz ve aile, yemeğin ardından da balkonda çay içerek sohbet etti.

Ramazan’ın bereketini Ayyıldız ailesi ile yaşamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, "Bizleri sofranıza kabul ettiği ve göstermiş olduğu misafirperverliği için teşekkür ederim. Allah oruçlarımızı kabul, birlikteliğimizi daim eylesin" dedi. Munise Ayyıldız ise Başkan Yılmaz'ın evlerine gelerek kendileriyle birlikte oruç açmasından çok mutlu olduklarını söyledi.