06/10/2015

Başkan Yılmaz, gençlerle sabah namazında buluştu

Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz sabah namazı sonrası Yıldırım(Eski)Camiinde hemşehrilerimiz ile bir araya geldi.

Hasan Baba Vakfı'nın düzenlediği "Ümmeti sabah namazına giden gençler uyandıracak" sloganıyla Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve gençler, Karesi İlçesi Yıldırım Camii'nde sabah namazında buluştu. Namazın ardından Yıldırım Camii'nin bahçesinde sabah çorbaları içildi, Başkan Yılmaz, vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Ardından Başkan Yılmaz ve ekibi pazar mesaisi yaptı.

"Ümmeti sabah namazına giden gençler uyandıracak, gençler sabah namazında buluşuyor" sloganlarıyla; Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Müftüsü Turgut Açari, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Karesi Belediyesi Başkan Yardımcıları Yusuf Hocaoğlu, Yasin Sağay, Mürsel Sabancı, Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir, Karesi İlçe Müftüsü Fahri Sağlık,  parti teşkilatına mensup çok sayıda genç ve vatandaş sabah namazında bir araya geldi.