27/10/2015

Başkan Yılmaz, esnafı yalnız bırakmıyor

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yoğun çalışma temposunda fırsat buldukça soluğu esnafın yanında alıyor. Esnaf ile sohbet edip çay içen Başkan Yılmaz, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında hem bilgi verdi hem de esnafın fikirlerini dinledi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Hisariçi Mahallesi'nde mobilyacıların olduğu bölgeden geçerken bir esnafı kıramayarak, dükkanın önünde oturup kahve içti. Yaşanılabilir bir Karesi için neler yapılması gerektiği hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, esnafında isteklerini tek tek not aldı.

İlçeye modern ve istihdama katkı sağlayan işletmelerin kazandırılmasından mutlu olduklarını dile getiren Başkan Yılmaz, tüm yatırımların geleceğin Karesi'sini oluşturmak hedefi doğrultusunda yapıldığını ifade etti. Başkan Yılmaz, esnaflara teknolojiye ayak uydurmaları konusunda önerilerde bulundu, "Gerekirse bizlerde sizlere ön ayak oluruz" dedi.

Her fırsatta yatırımcıları Karesi İlçesi'ne yatırıma davet eden Başkan Yücel Yılmaz, yatırımcıların önünü açmak için belediye olarak gereken yardımı yaptıklarının altını çizdi. Karesi'nin kalkınması için herkesin ilçeye hizmet etmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Yılmaz, "Halkımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu görüşmelerle vatandaşlarımızın ve esnafımızın ihtiyaçlarını tespit ediyor, yapacağımız hizmetleri bu ihtiyaçlar doğrultusunda belirliyoruz" dedi.