17/06/2014

Başkan Yılmaz: “Çalışanlarımızda takım bilinci oluşturacağız.”

Karesi Belediyesi’ne GMKA’dan ilk destek

Belediyemizce hazırlanan “Yerel Yönetim Çalışanlarının Kişisel Eğitimi ve Halkla İlişkiler Eğitimi Projesi”, bugün Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA)’nda imzalanan bir protokol ile hayata geçirildi.

GMKA tarafından destek almaya hak kazanan proje ile ilgili protokolün imzalanmasına; Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ajans Genel Sekreter Vekili Ekrem Özşen, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Hocaoğlu ve Mürsel Sabancı ile katıldı.

Başkan Yılmaz: “Çalışanlarımızda takım bilinci oluşturacağız.”

İmza sırasında görüşlerini açıklayan Karesi belediye Başkanı Yücel Yılmaz, projelerinin, GMKA tarafından 2014 Yılı Lobicilik, Eğitim, Danışmanlık Teknik Destek Programı kapsamında değerlendirildiğini ve desteklenmeye uygun görüldüğünü söyledi. Çalışanların kişisel gelişimlerinin arttırılması, bilgi ve donanım eksikliklerinin giderilmesi ve halkla olan ilişkilerinin sağlıklı olarak yürütülebilmesi amacıyla hazırlanan projenin, çalışanlarının hizmet kalitesi ve verimliliğini arttırması bakımından büyük önem taşıdığına işaret eden Başkan Yılmaz, Karesi Belediyesi’nin benzer yönde projeler hazırlamaya devam edeceğini ve böylece belediyede kurum kültürü oluşturarak “takım bilinci” aşılanacağını sözlerine ekledi.