03/05/2016

Başkan Yılmaz, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladı

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, işçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladı. Başkan Yılmaz, "Ben sizlerin vasıtasıyla emeği ve alın teriyle çalışan tüm işçi ve çalışan kardeşlerimin bayramını kutluyorum" dedi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, saha birimlerinin yer aldığı Sefaköy'de mesai yapan temizlik işçilerini ziyaret ederek, 1 Mayıs İşçi Bayramlarını kutladı. Başkan Yılmaz, pazar günü mesai yapan işçilere baklava ikram etti. Belediyede çalışan tüm işçilerin her birinin birer isimsiz kahraman olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz, "İlçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden hep birlikte çalışıyoruz. Sorumlulukları ve hizmet yükünü birlikte paylaşıyoruz. Bütün belediye personellerimizle, başkanından temizlik işlerindeki kardeşime kadar biz büyük bir aileyiz. O yüzden bu güzel günü, bu bayramı hep birlikte geçirmenin mutluluğu içindeyim. İnşallah bu birlikteliğimiz, daha büyük hizmetlerin ve yatırımların hayata geçirilmesinde bizim en büyük gücümüz olacaktır. Fırsat buldukça sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da yine böyle güzel etkinliklerde ve etkinliklerin dışında bir arada olmaya devam edeceğiz. Ben sizlerin vasıtasıyla emeği ve alın teriyle vatanımızın kalkınmasında ve refah seviyesinin artmasında en büyük paya sahip olan tüm işçi ve çalışan kardeşlerimin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutluyor; bu güzel günün birlik, kardeşlik ve dayanışmamızın artmasına vesile olmasını diliyorum" dedi.