13/10/2015

Başkan Uğur talimatı verdi, Karesi, 1.372 bebeğe "merhaba bebek" dedi

Karesi Belediyesi, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un başlattığı "Hoşgeldin Bebek" projesi kapsamında bu zamana kadar 1.372 bebeğe "merhaba bebek" diyerek hediye paketlerini teslim etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un başlattığı dev proje ile ailelerin mutluluklarına ortak olan Karesi Belediyesi ekipleri, ailelere hem Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un hem de Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın da selamlarını iletiyor. Vatandaşlar tarafından memnuniyet ve beğeniyle karşılanan proje kapsamında dağıtılan hediye paketlerinin içerisinde ise kız ve erkek bebekler için yelek, altlık, eldiven, ateş ölçer, tırnak makası, bornoz takımı, anne ve aile için eğitici kitapçıklar ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un imzalı mesajı yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi bu proje ile 12 bebek ve aileleri dahil olmak üzere yılda ortalama 60 bin kişiye doğrudan ulaşıyor.