26/02/2015

Başkan Uğur, Karesi'deki yenilikleri yerinde inceledi

Başkan Uğur, Karesi'deki  yenilikleri yerinde inceledi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, teknolojik ve modern altyapısı ile Türkiye'deki belediyelere örnek olacak adımlar atan Karesi Belediyesi'ndeki yenilikleri yerinde inceleyerek, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'dan detaylı bilgiler aldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, vatandaşlara nitelikli, kaliteli ve konforlu hizmet sunmayı amaçlayan ve bu doğrultuda yenilenen ve fiziksel şartları iyileştiren Karesi Belediyesi'ndeki birimleri yerinde inceledi. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın eşliğinde ilk olarak muhtarlar için düzenlenen toplantı salonunu ardından da Çağrı Merkezi'ni inceleyerek bilgiler alan Başkan Uğur, daha sonra Kentli Servisi'ndeki yenilikleri inceledi. Serviste bulunan ve vatandaşların kullanımına açılan Akıllı Ekran hakkında bilgiler alan Başkan Uğur, son olarak da 1940'lı yıllardan itibaren biriken yaklaşık 3 milyon yazılı doküman ile 1.5 milyon haritanın dijital ortama aktarıldığı Arşiv'de incelemelerde bulundu.

Modern bir binada, vatandaşlara kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını söyleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Vatandaşlarımızın belediye ile ilgili işlemlerini hızlı ve konforlu bir ortamda yapmalarını istiyoruz. Bu nedenle fiziksel şartlarımızı iyileştirdik, sistemlerimizi modernleştirdik. Bugüne kadar bize verdiğiniz destekler nedeniyle sizlere de çok teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.