20/03/2023

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ BANDIRMA BOR KARBÜR ÜRETİM TESİSİ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Balıkesir'in Bandırma İlçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile hizmete alınan Bandırma Bor Karbür Üretim Tesisi'nin açılışına katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 6. Ana Jet üssü'nde karşılayan Başkan Orkan, daha sonra tesislerde düzenlenen törene katıldı. Tesisin Türkiye için önemine değinen Başkan Orkan, "Ülkemizi yenilenebilir enerjide dünyanın ilk 10 ülkesinin arasına sokacak, ülkemizin ilk, dünyanın sayılı işletmelerinden birini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle hizmete aldık. Şehrimize, ülkemize hayırlı olsun." açıklamasında bulundu.