16/04/2024

BAŞKAN MESUT AKBIYIK: “KARESİ’NİN GELECEĞİNİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, 9 günlük bayram tatili boyunca yoğun tempoda çalışmalarını sürdürdü.
Bayram boyunca hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Akbıyık, Kurtdere, Karakol, Üçpınar, Mirzabey, Maltepe, Atatürk, Dumlupınar, Karaoğlan, Aygören ve Ege Mahallelerini ziyaret etti.

VATANDAŞLAR BAŞKAN AKBIYIK’I SAMİMİYETLE KARŞILADI

Ziyaret ettiği tüm mahallelerde vatandaşlarla tek tek ilgilenerek bayramlarını tebrik eden Başkan Akbıyık, vatandaşlar tarafından samimiyetle karşılandı. Mahalle ziyaretlerinde, mahallelerin sorunlarını yerinde tespit ederek çözümü için talimat veren Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık’a vatandaşlar teşekkür etti.

BAŞKAN AKBIYIK: “BİZLERİ BAĞRINA BASAN HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Üçpınar Mahallesi ziyaretinde tüm Karesi’ye hakim, sorunların çözümü noktasında da kararlı bir anlayışta olduklarını ifade eden Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, “Kentimizin tüm sorunlarını çözecek, hemşehrilerimizle Karesi’nin geleceğini birlikte inşa edeceğiz. Ziyaret ettiğimiz tüm mahallelerimizde bizleri bağrına basan, samimiyetleriyle ağırlayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.