19/03/2015

Balıkesir'in En Güzel Karesi

Karesi Belediyesi tarafından düzenlenen Balıkesir'in En Güzel Karesi adlı 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması ile ilgili konuşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Yarışma sayesinde Karesi'yi en ekonomik şekilde, en iyi gözlerle ve en güzel makinelerle tanıtacağız" dedi.

Karesi Belediyesi; tarihi ve doğal güzellikleri, kültürel ve insani değerleri, günlük yaşamdan kareler başta olmak üzere Karesi İlçesi'nin tanıtımına katkı sağlayacak fotoğrafları belirlemek amacıyla Balıkesir'in En Güzel Karesi adlı 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması düzenliyor. 5 Ocak'ta başlayan başvurular, 25 Nisan'da sona erecek. Balıkesir, İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bursa, Konya, Eskişehir, Trabzon, Giresun, Kocaeli gibi bir çok ilden yüzlerce kişi, çektikleri fotoğrafları www.tfsfonayliyarismalar.org adresine göndererek yarışma için başvuruda bulundu. Kentin değerlerini ön plana çıkararak bunları Türkiye ve dünya çapında tanıtmayı amaçlayan Karesi Belediyesi'nin düzenlediği fotoğraf yarışması ile ilgili açıklama yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Balıkesir'de görülmeye değer her noktanın fotoğrafı en iyi sanatçılarla, en iyi fotoğraf makineleri ile çekilecek" dedi.