28/01/2016

Balıkesir BŞB: 3 Beşiktaş:0

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi A Grubu'nda zirve mücadelesi veren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, lider Beşiktaş'ı 3-0 yenerken, hem ilk yarıdaki maçın rövanşını aldı, hem de rakiplerine gözdağı verdi.

Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nde 17.hafta bugün (dün) oynanan maçlarla tamamlandı. A Grubu’nda son oynadığı 11 maçta yenilgi yüzü görmeyen Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, haftanın önemli maçında lider Beşiktaş’ı 3-0 mağlup ederek seriyi 12 maça çıkardı.

Kurtdereli Spor Salonu’nda tamamen dolu tribünler önünde oynanan maça Nesovic’in servisleriyle etkili başlayan Büyükşehir Belediyespor ilk setin ilk teknik molasına 8-2 önde girdi. Molanın ardından Beşiktaş Rosa ile etkili olurken ikinci teknik molaya da ev sahibi takımın 16-12’lik üstünlüğüyle girildi. Etkili oyununu set sonuna da taşıyan temsilcimiz seti 25-20 kazandı.

İkinci set karşılıklı sayılarla başlarken Büyükşehir Belediyespor çaprazdan Nesovic ve Jana ile etkili oldu ve molaya 8-6 ile girildi. İkinci sete servis karşılaşmada çok hata yapan Beşiktaş karşısında üstün oyununu sürdüren Belediyespor ikinci teknik molaya da 16-13 önde girerek seti 25-21 kazandı.

İlk 2 seti kazanmanın verdiği moralle üçüncü sete başlayan Büyükşehir Belediyespor, oyundan düşen rakibi karşısında kolay sayılar buldu. İlk teknik molayı 8-2, ikinci teknik molayı da 16-5 önde geçen Balıkesir Büyükşehir Belediyespor seti 25-17 maçı da 3-0 kazandı.

Maç sonunda büyük sevinç yaşayan filenin perileri, galibiyeti kulüp başkanı Yusuf Hocaoğlu ve taraftarlarla kutladı.

SALON: Kurtdereli

HAKEMLER: Yavuz Akdemir, Metin Açıkgöz

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Nesovic, Ayşe Kılıç, Ayşe Güler, Jana, Gökçe, Gülcan, Bahanur (L)

BEŞİKTAŞ: Aksana, Cansu, Rosa, Natali, Merve, Aslı, Melis (L)