18/08/2015

"Anne beni merak etme Karesi Spor Okulları'ndayım"

"Karesi'nin 3Y'si meşhur"

Karesi Spor Okulları, kursları tamamlayan 2150 öğrenciye muhteşem bir finale ile sertifikalarını verdi. Birbirinden ilginç ve renkli dövizlerin dikkat çektiği programda minik öğrenciler, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a forma imzalatmak için birbiriyle yarıştı.

Karesi Spor Okulları'nda yaz boyunca eğitim gören toplam 2150 öğrenci, Amfi Tiyatro'da düzenlenen programla sertifikalarını aldı. Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kardeş şehir Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Beypazarı Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Gençer ve Veysel Çanak, Karesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ayan ile 2014 Kurtdereli Güreşleri Başpehlivanı İsmail Balaban'ın katılımıyla gerçekleştirilen sertifika töreninde Sevinç Kurşun İlkokulu ve Ali Hikmet Paşa İlkokulu'nda yüzme, değerler eğitimi, basketbol, futbol, tenis ve unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunları kurslarına katılan 1500 öğrenci ile Alparslan Türkeş Spor Kompleksi'ndeki kurslara katılan 650 öğrenci sertifikalarını aldı.

KARESİ'NİN 3Y'Sİ MEŞHUR

Binlerce öğrenci ve velinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler, Başkan Yılmaz'a büyük ilgi gösterdi. Başkan Yılmaz'a formalarını imzalatan öğrenciler ayrıca ellerindeki "Anne beni merak etme Karesi Spor Okulları'ndayım", "Bir gün herkes Karesili olacak", "Teşekkürler Edip Başkan", "365 gün Karesi Spor", "Karesi'nin 3Y'si meşhur: Yücel Hocası, Yücel Başkanı, Yücel Yılmaz'ı" gibi dövizlerle de geceye damgasını vurdu.

GÖKYÜZÜ ONLARLA RENKLENDİ

Öğrencilere sertifikalarını vererek, onların mutluluğuna ortak olan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Tüm öğrencilerimiz, birinci kademeyi bitirmeden yüzmeyi öğrensinler istiyoruz. Karesi Belediyesi olarak gençlerimizin geleceğe sağlam bakmalarını hedefliyor, bu doğrultuda çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" açıklamasında bulundu. Sertifika töreninin ardından müzik eşliğinde eğlenen öğrenciler, ellerindeki rengarenk balonları havaya bıraktı.