30/01/2018

Yücel Yılmaz; "Karesi, AK Parti'nin lokomotifi olacak"

AK Parti Karesi İlçe Teşkilatı İstişare Toplantısı'nda konuşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, teşkilatçılığın gönülde başladığını söyleyerek "Gönül diliyle konuşacak, her zaman Cumhurbaşkanı'nın yanında olan Balıkesir ve Karesi'yi AK Parti'nin lokomotifi haline getireceğiz" dedi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Karesi İlçe Teşkilatı ile İstişare Toplantısı'nda bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Karesi İlçe Başkanı Mesut Baytekin, AK Parti Karesi İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Baysal, Karesi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yıldız, ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimi ile Karesi Belediye Meclis Üyeleri ve Karesi Belediyesi birim müdürleri katıldı. 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde izlenecek strateji ve yol haritasının görüşüldüğü toplantıda ayrıca Karesi Belediyesi'nin 4 yıllık çalışmaları hakkında teşkilatlara bilgiler verildi. Açılış konuşmasını yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, teşkilatçılığın gönülde başladığını söyleyerek, "Gönül diliyle konuşup takım halinde çalışacak, bugünkü heyecanımızı 2019'da sandığa yansıtacağız" dedi.

"SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDEYİZ"
Karesi Belediyesi'nin 4 yıllık çalışmaları hakkında birim müdürleri tarafından sunumların yapıldığı İstişare Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 2019 Seçimleri'ne 14 ay kaldığını hatırlatarak, "Yenilenen teşkilatlarımızla daha kaliteli hizmet için sürekli istişare halinde olacağız. Hepimizin derdi Karesi, hepimizin derdi hizmet. Bu nedenle her zaman olduğundan daha fazla çalışacak, Karesili her bir vatandaşımıza dokunacak ve gönlüne gireceğiz" dedi.

"GÖNÜL DİLİYLE KONUŞACAĞIZ"
Gönül diliyle konuşup takım ruhu ile çalışmaları gerektiğini vurgulayan Başkan Yücel Yılmaz, "Balıkesir ve Karesi'yi AK Parti'nin lokomotifi haline getireceğiz. Balıkesir ve Karesi her zaman Cumhurbaşkanına, Başkomutanına sahip çıktı. Bugün olduğu gibi yarın da yanında olmaya devam edecek. Seçim sandıkta kazanılır. Bizim bu heyecanımız, teşkilatımızın heyecanı inşallah 2019 yılında sandıklara yansıyacak" açıklamasında bulundu.

"AK KARESİ BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAK"
"Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır" diyen Başkan Yılmaz, "Bu makamlar millete hizmet etme makamlarıdır. Ben inanıyorum ki AK Parti Karesi İlçe Teşkilatı; ilçe başkanımız, meclis üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, mahalle temsilcilerimiz ile el ele birlik ve beraberlik içerisinde 2019 yerel ve genel seçimlerinde büyük başarılara imza atacaktır. " dedi.

"BU DAVANIN TEMSİLCİLERİYİZ"
AK Parti Karesi İlçe Başkanı Mesut Baytekin ise "2019 seçimlerine hazırlanmaya başladık. Seçildiğimiz günden bu yana gerek merkez gerekse kırsal mahallelerimizi sıklıkla ziyaret ediyoruz. Önümüzdeki süreçte seçim çalışmalarımızı hızlandıracağız. Biz bir davanın temsilcileriyiz. Ve bu davaya elimizden geldiğince destek olmaya, Karesi Teşkilatı olarak AK Parti'mizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamaya hazırız" dedi.

4 YILIN KARESİ
Akşam saatlerinde başlayıp gece geç saatlere kadar devam eden İstişare Toplantısı'nda AK Parti Karesi İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Baysal ve AK Parti Karesi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yıldız'ın selamlama konuşmalarının ardından Karesi Belediyesi Birim Müdürleri, belediyenin 4 yılını anlatan sunumlar yaptı.