02/02/2018

Yılmaz, annelerimizden Kuran-ı Kerim dinledi

TOKİ Yeni Mahalle Camii ve Kuran Kursu'nda incelemelerde bulunan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kuran-ı Kerim öğrenen annelerimizden Kuran-ı Kerim dinledi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, saha müdürleri, TOKİ Muhtarı Zakir İnceboy ile birlikte TOKİ Yeni Mahalle Camii ve Kuran Kursu'nda incelemelerde bulundu. Camiinin iç ve bahçe düzenlemeleri hakkında yardım talep eden camii cemaati ile sohbet eden Başkan Yılmaz, camideki sorunların çözüme kavuşturulması için birim müdürlerine talimat verdi. Camiinin içini de inceleyen Başkan Yılmaz, caminin altında Kuran-ı Kerim okumasını öğrenen mahalle sakinlerini ziyaret etti. Kuran-ı Kerim öğrenen teyzelerle sohbet eden ve okudukları Kuran-Kerim'i dinleyen Başkan Yılmaz, daha sonra cami kreşinde oyun oynayan minik çocukları da ziyaret etti. Eğitimin önemine dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Din görevlilerimiz ile birlikte yapacağımız çalışmalar sayesinde Kuran-ı Kerim'in mahallelerdeki tüm çocukların öğrenmesini istiyoruz.  İnşallah hiç biriniz bırakmadan daha da ilerleterek devam ettirirsiniz. Allah hepinizin yardımcısı olsun, Kuran-ı Kerim okuyan insanların sayısını da arttırsın. Yapabileceğimiz, destek olabileceğimiz her türlü hususta biz her zaman hazırız" dedi.