08/09/2014

TRT MÜZİK KANALI "AKŞAM SEFASI" PROGRAMIYLA CANLI YAYIN YAPTI

TRT MÜZİK KANALI "AKŞAM SEFASI" PROGRAMIYLA CANLI YAYIN YAPTI Balıkesir'in kurtuluşu etkinlikleri nedeniyle Yaylada Amfi Tiyatro'da TRT Müzik kanalı canlı yayınla 'Akşam Sefası' programını yaptı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Karesi Belediyesi ve Altıeylül Belediyesi tarafından organize edilip, TRT Müzik kanalının canlı yayınladığı Akşam Sefası programında TRT’nin sevilen sanatçıları katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konser de sanatçılar birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Konsere, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dinçer Orkan, Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ve 5 bine yakın Balıkesirli katıldı. Program sonunda TRT sanatçılarına, Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu plaket ve çiçek takdim ederek, sanatçılara teşekkür etti.