27/09/2016

Toprak yollar bir bir asfalt oluyor

Karesi Belediyesi merkezde ve kırsalda, vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere konforlu bir yolculuk sağlamak amacıyla asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

2 Sakarya Mahallesi 342 sokak asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler, çevre sokak ve caddelerde çalışmalarını sürdürecek. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçedeki tüm yollarda onarım ve sıfırdan asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

HALKIMIZI MUTLU GÖRMEK
Bulduğu her fırsatta çalışmaları yerinde inceleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Bizim önceliğimizin halkımıza hizmet olduğunu her zaman söyledik. Belediyemize yapılan her talebe en kısa süre içerisinde cevap veriyoruz. Gerek muhtarlarımız, gerekse vatandaşlarımızın taleplerini değerlendiren ekiplerimiz, gece gündüz demeden hizmet üretmeye devam ediyor. Derdimiz halkımızı mutlu görmek" dedi.