19/09/2016

Spor Toto'dan Karesi'ye Hibe Desteği

Karesi Belediyesi, 1. Sakarya Mahallesi ve Kuvayi Milliye Mahallesi'nde çok amaçlı spor sahası yapımı ve Kurtdereli Er Meydanı'nın düzenlenmesi için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'ndan hibe desteği aldı.

Gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan ve kötü ortamlardan uzak tutmak için sportif faaliyetlere önem verdiklerini kaydeden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Rutin belediyecilik hizmetlerimizin haricinde sosyal ve sportif aktivitelerimize de hız kazandırıyoruz. Gençlerimizi spora teşvik amacıyla 1. Sakarya Mahallesi ve Kuvayi Milliye Mahallesi'nde yapacağımız ve içerisinde sentetik çim yüzeyli futbol sahası basketbol ve tenis sahasının bulunduğu spor sahası yapacağız. Ayrıca yine Spor Toto Teşkilat Başkanlığımızdan aldığımız ikinci bir hibe ile de Kurtdereli Er Meydanı'nda düzenlemeler yapacağız. Destek ve ilgileri nedeniyle Spor Toto Teşkilatı Başkanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ederiz. Bu yatırımlarımızın kentimize ve tüm sporcularımıza hayırlı olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.