28/06/2018

Şamlı Panayırı'na binlerce kişi uğradı

Asırlık Şamlı Panayırı, Karesi Şerafettin Çakır Mesire Alanı'nda binlerce kişinin katılımıyla birbirinden farklı etkinliklerle dolu dizgin geçti.

Farklı renklerin ve kültürlerin buluşma noktası Karesi Şerafettin Çakır Mesire Alanı'nda düzenlenen Asırlık Şamlı Panayırı'nın, ikinci gününde de etkinlikler hız kesmeden devam etti. Çocuklar ve gençler, geleneksel panayırda birbirinden eğlenceli aktiviteler, sportif faaliyetler ve geleneksel çocuk oyunlarıyla gününü geçirdi. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, meclis üyeleri, muhtarlar ve halkın yoğun ilgisi ile renkli karelerin ortaya çıktığı panayır dolu dolu geçti. Gün boyu çeşitli etkinliklerle eğlencenin devam ettiği panayırın akşamında Ankaralı Şarkıcı Ayşe Dinçer verdiği konserle halkı mest etti. Panayır şenlikleri 27.06.2018 tarihinde sona erdi.