10/06/2016

Özkardaşların 30 yıllık hatrı var

Kendisinin bir dönem öğretmenlik yaptığı Zühtü Özkardaşlar Anadolu Lisesi'nin kuruluşunun 30. yılı nedeniyle düzenlenen buluşmaya katılan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, öğretmenleriyle bir araya gelerek hasret giderdi. Başkan Yılmaz, "Bana bu mesleği sevdiren öğretmenlerimize teşekkür ederim" dedi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bir dönem kendisinin de öğretmenlik yaptığı Zühtü Özkardaşlar Anadolu Lisesi'nin kuruluşunun 30. yılı münasebetiyle düzenlenen programa katıldı. Okulda bugüne kadar öğretmenlik yapmış idareci, öğretmen, memur ve personellerin hasret giderdiği ve eski günleri yad ettiği programda; Okul Müdürü İzzettin Kani, Başkan Yılmaz'a desteklerinden dolayı plaket verirken, Başkan Yılmaz ise bu zamana kadar okul müdürlüğü yapan hocalarına plaketlerini vererek, emekleri ve eğitime yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür etti.

Türkiye'nin geleceğinin öğretmenlerin elinde şekillendiğini, ülkemizin geleceğinin öğretmenler sayesinde daha güvenli olacağını söyleyen Başkan Yücel Yılmaz, İslam dininde ziyaret ve paylaşmanın önem arz ettiğini, dostlar, arkadaşlar arasında sevginin yerleşmesine yardımcı olan en önemli sebeplerden birisinin bu tür birliktelikler olduğunu söyleyerek katılan öğretmenlere teşekkür etti. Başkan Yılmaz, "Bana bu mesleği sevdiren öğretmenlerimize teşekkür ederim" dedi.