26/09/2017

Mahalleli istiyor Başkan Yılmaz yapıyor

Karesi İlçesi'nin 42 kırsal mahallesini ziyaret ederek sıkılmadık el bırakmayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ziyaretlerde vatandaşların talep ettiklerini hemen yerine getirdi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kırsal mahalle ziyaretlerinde görüştüğü vatandaşların taleplerini bir bir yerine getiriyor. Karesi İlçesine bağlı kırsal mahallelerin tamamını birim müdürleri ile birlikte ziyaret eden Başkan Yılmaz, vatandaşlardan gelen taleplerin bir an önce yerine getirilmesi talimatı vermesi üzerine müdürlükler kırsalda sürdürdüğü çalışmaları hızlandırdı. Ovacık İlkokulu'nda dış cephe boyaması yapan ekipler; Kalaycılar ve Beyköy ilkokullarında temizlik çalışmasını sürdürürken, bir yandan da Kabakdere İlkokulu'nda ve elektrik tesisatı onarımını, Aktarma Mahallesi'ndeki yolların bakımını, Kabakdere Mahallesi'nde kilit parke taşı döşeme işlemlerini, Kocaavşar Mahallesi okul çatısının tadilatını, Yaylabayır Cami duvar sıva çalışmalarını sürdürüyor.

İNSAN ODAKLI HİZMET
"Halka hizmet, Hakk'a hizmet" ilkesi ile çalıştıklarını belirten Başkan Yücel Yılmaz, kırsal ziyaretlerde vatandaşların tek tek elini sıkarak dinlediğini söyledi. Başkan Yılmaz, "Kapımız ve kalbimiz sizlere her zaman açık. Kırsal mahallelerde tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek için bütün müdürlüklerimizi seferber ettik. Kırsal mahallelerimizin her noktasına en yakın mahalleye de en uzak mahalleye de eşit hizmet götürüyoruz" açıklamasında bulundu. Her zaman insan odaklı çalıştıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, gittiği her mahallede vatandaşlara 'belediyenin hizmetlerinden memnun musunuz' sorusunu da yöneltiyor.