Karesi Belediye Başkanlığı'ndan İhale İlanı

Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda; ihale tarihi, ihale saati, mahallesi, mevkii, cinsi, paftası, adası, parseli, yüzölçümü, kira süresi, ne için kullanılacağı, kira rayiç değeri, geçici teminat tutarı, kati teminat tutarı, kira başlangıç ve bitiş tarihi belirtilen parseller 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51.(g) maddesine göre şartname esasları dahilinde pazarlık usulü ile kiralama ihalesi yapılacaktır.1-İdarenin Adı KARESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞIAdresi Eskikuyumcular Mah.Yeşilyol Sokak No:5 10100 Karesi / BALIKESİRTelefon numarası 0-266- 2430400-2202Faks numarası 0-266- 24367092-İhale Konusu a) Niteliği, türü ve miktarı Mülkiyeti Karesi Belediyesine ait aşağıda belirtilen taşınmazların kiralanmasıb) Yeri Aşağıda belirtilen m...
BAŞKAN DİNÇER ORKAN
“Hedefimiz; yaşam standartları yüksek, kişilikli ve kimlikli bir Karesi

E-Belediye

Nöbetçi Eczaneler