10/07/2017

Kasım Bostan'ın danışmanı Nurullah Şahin'in mutlu günü

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Kasım Bostan'ın danışmanı Nurullah Şahin ile Sultan Kozan dünya evine girdi. Çiftin nikahını Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz kıyarken nikah şahitliklerini ise Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı ve Kasım Bostan yaptı.

Balkonuk'ta çok sayıda davetlinin katılımlıyla gerçekleştirilen nikahta Kasım Bostan, evlilik cüzdanını geline teslim ederek aile müessesinin önemine vurgu yaparken Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı ise genç çifte iki cihan saadeti diledi. Çiftin nikahını kıyarak Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da "Rabbim iki genç kardeşimi mesut bahtiyar etsin" dedi.