07/06/2018

Karesi'nin marka sokak ağı genişliyor

Bu güne kadar merkez ve kırsalda 1 milyon 250 bin metrekare kilit parke taşı döşeyen Karesi Belediyesi, Karesi Sokaklarının kimliği olan ışıklı antik kilit parke taşını, bu kez şehir merkezindeki İncirli Camii bölgesine 15 bin m2 döşeyecek. Sokaklar yerden ve aydınlatma direkleri ile ışıl ışıl olacak.

İNCİRLİ CAMİİ AYDINLATILACAK
Göreve geldiği günden bu yana Karesi'de insan odaklı yaptığı proje ve çalışmalarla Karesi halkının farklılığını her alanda hissettiren Yücel Yılmaz, Karesi'ye prestij sokaklar kazandırmaya devam ediyor. Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Dumlupınar Mahallesi'nde dönüşüm projesi başlattı. Ekipler; Ketenavdan, Balıkavdan ve Sunak sokakta ışıklı antik kilit parke taş uygulamasına başladı. İncirli Camii'nin aydınlatmalarının da yapılacağı çalışmalar kapsamında bağlantı yolları ile birlikte bölgeye toplam 15 bin metrekare antik kilit parke taşı döşenecek. Başkan Yılmaz, saha müdürleri ile birlikte Dumlupınar Mahallesi'nde yürütülen çalışmaları yakından inceledi.

KARESİLİ HER ŞEYİN GÜZELİNİ HAK EDİYOR

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; 'Şehrimizin arzuladığı hizmetleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Ekip arkadaşlarım da üst seviyede gayretleriyle Karesi'nin çehresini değiştirmek için ter döküyorlar. Hedefimiz Karesi bölgesinde yaşayan her ferdimizin, en rahat, en huzurlu, en temiz ve en güvenilir şartlar altında yaşamlarını idame ettirebilmelerini sağlayabilmek.' dedi.

"TALEPLERİ GÖZ ÖNÜNE ALIYORUZ"
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlar ile buluşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Hemşehrilerimizden gelen talep ve istekleri göz önünde bulundurarak planlamalarımızı yapıyor, her günümüzü sahada dolu dolu geçiriyoruz" dedi. Herhangi bir ayrım gözetmeksizin Karesi'yi yenilediklerini ve eksiklerini giderdiklerini ifade eden Yılmaz, 'yaşanabilir bir Karesi' için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.