21/08/2016

Karesi'de okullar yeni döneme hazırlanıyor

Eğitimde kaliteyi arttırmayı hedefleyen Karesi Belediyesi, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde okullarda ders zili çalmadan önce ilgili tüm müdürlükleriyle okullar ve bahçelerinde hizmet seferberliği ilan etti.

'Okullar Hayat Olsun' projesi ile Türkiye'ye örnek olan, eğitime verdiği desteği her geçen gün artıran Karesi Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde Karesi İlçesi'nde bulunan okullara yönelik desteklerini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl okullara boya, badana, tamirat tadilat, çevre düzenlemesi gibi bir takım hizmetler konusunda destek sağlayan Karesi Belediyesi aynı desteği bu yıl da sürdürüyor.

HEDEF, EĞİTİMDE KALİTEYİ ARTTIRMAK

Eğitimde kaliteyi arttırmayı hedefleyen Karesi Belediyesi, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde okullarda ders zili çalmadan önce ilgili tüm müdürlükleriyle okullar ve bahçelerinde hizmet seferberliği ilan etti. Eksikleri giderilmiş okullarda çocukların eğitim görmeleri için Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatıyla başlatılan bakım onarım çalışmalarının devam edeceğini dile getiren yetkililer, okullarda ders zili çalmadan çalışmaların tamamlanacağını bildirdi.