24/08/2017

Karesi'de cadde ve sokaklar yenileniyor

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın başlattığı değişim ve dönüşüm hamlesi kapsamında Tevfik Sağlam Paşa Sokak, Bankalar Sokak ile Toygar Mahallesi Şehit Mustafa Dinçer Caddesi prestij kazanarak ışıl ışıl bir hale geliyor.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın kentte başlattığı değişim ve dönüşüm hamlesi tüm hızıyla sürüyor. Karesi'deki cadde  ve sokakları baştan aşağı yenileyerek 'marka sokaklar' haline getiren Karesi Belediyesi, Eski Kuyumcular Mahallesi Tevfik Sağlam Paşa Sokak ve Bankalar Sokak ile Toygar Mahallesi Şehit Mustafa Dinçer Caddesi'ne prestij kazandırıyor.

İKİ BÖLGEDE IŞIL IŞIL OLACAK
Tevfik Sağlam Paşa ve Bankalar Sokak'a 1300 metrekare antik taş ve karo taş döşemesi yapan Belediye, caddeyi 80 adet aydınlatma ile yerden aydınlatacak. Benzer prestij çalışmasını Toygar Mahallesi ve Maltepe Mahallesi'ni birbirine bağlayan 1 kilometrelik Şehit Mustafa Dinçer Caddesi'nde de yapan Belediye, buraya ise yaklaşık 13 bin metrekare petek taşı döşeyecek, caddeyi 370 yer aydınlatması ve dekoratif 65 elektrik direğiyle ışıl ışıl bir hale getirecek.

"HER GÜNÜMÜZ SAHADA"
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlar ile buluşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Hemşehrilerimizden gelen talep ve istekleri göz önünde bulundurarak planlamalarımızı yapıyor, her günümüzü sahada dolu dolu geçiriyoruz" dedi. Herhangi bir ayrım gözetmeksizin Karesi'yi yenilediklerini ve eksiklerini giderdiklerini ifade eden Yılmaz, 'yaşanabilir bir Karesi' için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.