01/12/2017

Karesi'de bitkilendirme çalışmaları hız kazandı

Karesi Belediyesi ekipleri, "Daha Yaşanılabilir Karesi" için 57 ayrı noktada çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir çok mahalledeki parkta bitkilendirme çalışmalarını yürütüyor.

Kentin yeşil dokusunu koruyarak sürekliliğini sağlamayı hedefleyen Karesi Belediyesi, bu hedef doğrultusunda budama çalışmalarının yanı sıra bitkilendirme, çapalama, çim biçme, gübreleme gibi çalışmalarla bir yandan çevre sağlığını korurken diğer yandan da kent estetiğini zenginleştiriyor. Karesi Belediyesi, çok sayıda cadde, bulvar, yol kenarı ve park alanlarına da rengarenk çiçeklerin dikimini yaparak kentin çehresini değiştiriyor.

Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bugün (29.11.2017) Naipli Mahallesi'nde köy konağının bahçe bitkilendirmesi, Aktarma Mahallesi'nde Orman fidan dikimi, Toygar Mahallesi muhtarlık önü bitkilendirme-temizlik, Adnan Menderes Mahallesi yeşil alan, Kızpınar toprak tesviye, Üçpınar Ortaokulu bank teslimi, Karacaören Mahallesi köy konağı ve park bitkilendirme çalışmalarını sürdürüyor.