14/10/2016

Karesi Spor'un ilk rakibi Yeşilyurt

Karesi Spor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi 2016-2017 sezonuna 22 Ekim Cumartesi günü saat 16:00'da Kurtdereli Spor Salonunda Yeşilyurt maçı ile başlıyor.

Normal sezon 25 Şubat 2017’de sona ererken Mart ayının ilk haftasında da Playoff mücadeleleri başlayacak. 20 takımdan oluşan lig A ve B grupları olarak ikiye ayrılıyor. Her iki grupta da 10 takım bulunuyor.

A grubunda; Antalyaspor, Genç Karşıyaka Adanaspor, Boluspor, Melikgazi Belediye, Maliye Milli Piyango, FMV Işıkspor, Tofaş Gelişim, İnegöl Belediye, Artvin Belediye yer alırken; Karesi Spor'unda yer aldığı B grubunda ise Bilecik Belediye, Kepez Belediye, Ankara Orman, İzmir Büyükşehir Belediye, TEDağcılık, Aydın BŞB Efesspor, Çankırı Demirspor, Mersin BŞB ve Yeşilyurt takımları bulunuyor.

Yeni sezonun ilk hafta maç programı şöyle:

İLK HAFTA MAÇLARI

(A) grubu

Antalyaspor- Genç Karşıyaka, Adanaspor- Melikgazi Bld, Maliye Milli Piyango- Boluspor, Tofaş Gelişim- FMV Işıkspor, Artvin Belediyesi- İnegöl Belediyesi maçları oynanacak.

(B) grubunda ise ilk hafta,

Bilecik Belediyesi- İzmir BŞB, Mersin BŞB- Ankara Ormanspor, Karesi- Yeşilyurt,

TEDağcılık- Aydın BŞB Efespor, Çankırı Demirspor- Kepez Belediyesi karşılaşacak.

Temsilcimiz Karesi Spor tüm sezon boyunca iç saha maçlarını Cumartesi günleri saat 16:00'da Kurtdereli Spor Salonunda oynayacak.