13/02/2017

Karesi Spor Basketbol Fen Lisesi'nde

Karesi  Basketbol Takımı okullarda öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Sporcular, Balıkesir Şehit Turgut Solak Fen Lisesi'nde gençlerle buluşup, maçlarına davet etti.

2015-2016 sezonunda büyük bir başarıya imza atıp Türkiye Basketbol 2.Ligi'ne yükselen Karesi Basketbol Takımı, Balıkesir Şehit Turgut Solak Fen Lisesi'nde gençlerle buluştu. Okulun konferans salonunda düzenlenen paneli öğrenciler de ilgiyle takip etti. Yaklaşık 2 saat boyunca öğrencilerle sohbet eden basketbol takımı, kendilerini ve organizasyonunu anlattı. Sportif Direktör Anıl Uyanık, baş antrenör Fahri Güler, oyunculardan Okan Özpamir, Ömer Bes, Umar Atın'ın katıldığı panelde öğrencilerin soruları oyuncuları sıkıştırırken zaman zaman keyifli anlar yaşandı.

SİZ DE A TAKIMDA OYNAYABİLİRSİNİZ
Öğrencilere, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın selamını ileten Sportif Direktör Anıl Uyanık, Başkan Yılmaz'ın tüm öğrencileri Karesi Spor Basketbol'un taraftarı olarak tribünlere davet ettiğini söyledi.
2014 aralık ayında Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatıyla kuruldukları bilgisini veren Uyanık, "Vizyon ve hayalleri olan şehre değer katan bir başkanımız var. Hedefimiz bu sezon birinci olmak ve süper lige çıkmak. 2005-2007  doğumlu sporcuları araştırdık ve bünyemize kattık. Biz geleceğe de yatırım yapıyoruz. Bu gençlerimiz ileri de A takımda oynayacak. Gençlerimizi göz ardı etmiyoruz. Kadromuzda hep genç oyuncular olacak. Türk basketbolunda ekol olacak bir alt yapı için çalışıyoruz. Karesi Spor bünyesinde tenis, yüzme ve futbol gibi bir çok branş var. Karesi Spor sizlerin oraya gidip ter türlü sportif faaliyeti yapabilirsiniz. Sizler Karesi Basketbol'da sadece oyuncu olarak değil antrenör ve yönetici olarak da kendinize yer bulabilirsiniz. Alt yapı çalışmalarında sağlam adımlar atıyoruz. Bu adımlarımızı bir kaç yıl içerisinde Türkiye'de yankı bulmaya başlayacak" dedi.