09/09/2016

'Karesi, büyük bir aile'

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kurban Bayramı öncesinde belediye personeli ile bayramlaştı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen törende personeli ile tek tek bayramlaşarak hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Yılmaz, sağlık, herkese barış ve huzurlu bir bayram diledi.

Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Karesi Belediye Meclis üyelerinin de bulunduğu bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Daha yaşanabilir, geleceğe umutla bakan bir Karesi için hep birlikte çalışıyoruz. Emekleriniz büyük bu nedenle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Karesi Belediyesi olarak büyük ve mutlu bir aileyiz. Zaman kavramı olmadan özveriyle çalışan, büyük fedakarlıklar yapan çalışanlarımızın, hemşehrilerimizin ve tüm İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı kutluyorum" açıklamasında bulundu.