24/07/2017

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; "Yaşamak istediğimiz şehri inşa edelim"

Karesi Kent Konseyi Meclis ve Çalışma Grubu Başkanları ile bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 'ortak akıl' ve 'kentlilik bilinci' vurgusu yaparak, "Yaşamak istediğimiz, hayal ettiğimiz şehri birlikte inşa edelim" çağrısında bulundu.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Kent Konseyi Meclis ve Çalışma Grubu başkanlarıyla bir araya geldi. Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısına katılan Başkan Yılmaz, meclis ve çalışma grubu başkanlarına 'omuz omuza vererek şehrin itibarını yükseltelim' çağrısı yaptı. Güçlü şehirleri güçlü insanların inşa edeceğini söyleyen Başkan Yılmaz, "Yaşamak istediğimiz şehri birlikte inşa edelim" dedi.

'GÜVEN VE HUZURUN BAŞKENTİ KARESİ'
Karesi Belediyesi olarak Kent Konseyi'ne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Başkan Yılmaz, "ortak akıl" ve "ortak hedef" vurgusu yaparak, "Biz güven ve huzurun başkenti Karesi sloganıyla çalışmalarımıza yön veriyoruz. Bu tür çalışmaları yaparken de sizlerle birlikte hareket etmek, dayanışma ve işbirliğini güçlendirmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

'HAYAL ETTİĞİMİZ ŞEHRİ İNŞA EDELİM'
Güçlü, halkın katılımını esas alan bir anlayışla oluşturulan Karesi Kent Konseyi'nin "gönüllülük esası" ile güzel işlere imza attığını belirten Başkan Yücel Yılmaz, "Özellikle 'kentlilik bilinci'ni oluşturma ve 'kentlilik kültürü'nü geliştirme noktasında sizlere önemli görevler düşüyor. Yaşamayı hayal ettiğimiz, istediğimiz şehri birlikte inşa edelim" dedi.