10/05/2016

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; 'Gençlerin azmi ve coşkusu bizleri motive ediyor'

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Kent Konseyi ve Aktif Gençler Derneği tarafından 22 Şubat ile 28 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Müspet Değerler Mektebi'nin ilk mezunlarına belgelerini verdi.

"Değerlerimiz, Değerlidir" sloganıyla hayata geçirilen ve 22 Şubat ile 28 Nisan tarihleri arasında yapılan Müspet Değerler Mektebi'nde televizyon programcısı ve şair Serdar Tuncer, köşe yazarı Abdurrahman Dilipak, Tarihçi Yazar Ahmet Şimşirgil, Avukat ve televizyon programcısı Hayati İnanç ile sahne sanatçısı Bekir Develi Balıkesirlilerle buluştu. Programlara katılarak Müspet Değerler Mektebi'nden mezun olan gençler, mezuniyet belgelerini Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'dan aldı. Yılmaz'ı ziyaret eden Aktif Gençler Derneği Başkanı Sefa Çelebioğlu ve dernek üyeleri destekleri nedeniyle BaşkanYılmaz ve Karesi Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı'ya teşekkür etti.

'GENÇLER AKTİF OLSUN'

Yaptığı çalışmalar nedeniyle Aktif Gençler Derneği'ne teşekkür eden Başkan Yılmaz, Müspet Değerler Mektebi ile keyifli ve bilgi dolu anlar geçirdiklerini belirterek, "Sizlerin mutluluğu ve coşkusu bizleri motive etti. Türkiye'nin önemli değerleri ilimize gelmeye başladı. Bu tür fırsatları iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Böylesine zor bir organizasyondan alnınızın akıyla çıktınız. Müspet İlimler ile ilgili güzel bir çalışmanın altına imza attınız. Aktif Gençler olarak bizim de hayatımıza renk kattınız. Bizler, siz gençlerimizin de destekleriyle marka kent Karesi vizyonumuzu gözeterek, tarih ve kültürel zenginliğiyle bezeli, estetik değerleri öne çıkan modern bir kültür ve sanat şehri olmak için çalışıyoruz. Değerli hocalarımıza Karesi'ye gelerek bizleri bilgilendirdikleri için çok teşekkür ediyorum" dedi. Projeye verdiği destek nedeniyle Yılmaz'a teşekkür eden Dernek Başkanı Sefa Çelebioğlu ise "Biz, gençler aktif olsun diyerek yola çıktık. Çok olumlu tepkiler aldık, sizlerden büyük destekler gördük. Bir kez daha şahsım ve dernek üyeleri adına sizlere teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.