28/11/2016

Bayrakların gölgesinde 'Bu Vatan Bizim'

Karesi Kent Tiyatrosu tarafından, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın isteği üzerine 15 Temmuz şehitlerimiz ve vatan uğruna canlarını veren tüm şehitlerimiz için hazırlanan şiir ve müzik dinletisi 'Bu Vatan Bizim' Salih Tozan Kültür Merkezi'nde bir kez daha sahnelendi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve eşi Mehtap Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Konakbay, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir'in katıldığı şiir ve müzik dinletisine Balıkesirliler de büyük ilgi gösterdi. Dursun Ali Erzincanlı'nın Şehit Ömer Halisdemir için yazdığı 30 Kuş şiirinin izleyicilerden büyük alkış  aldığı dinletide; 21 demokrasi şehidinin fotoğrafları tüm şehitlere ithafen, sahne üzerinde bir tabloya asıldı.

Türk Bayraklarının gölgesinde yapılan şiir ve müzik dinletisinin ardından açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Karesi Kent Tiyatrosu'nun düzenlediği bu güzel etkinlikte başta Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi. 15 Temmuz'da  yaşananların hiçbir zaman unutulmaması ve ders çıkarılması gerektiğine dikkat çeken Başkan Yücel Yılmaz ise, "Yaşanan bu hain darbe girişiminin hafızalarımızda sürekli canlı tutulması adına elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Kent Tiyatromuza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.