06/06/2017

Başkan Yücel Yılmaz'dan, projelere yakın takip

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 1. Sakarya'daki spor kompleksi ile Yaymacılar Caddesi'ndeki prestij cadde uygulamasının bitirilip bir an önce hizmete açılması için çalışmaları yakın takibe aldı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ramazan Ayı'nda da yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Başkan Yılmaz ve ekibi, 1.Sakarya Mahallesi'ndeki Spor Toto Spor Kompleksi'nde ve Yaymacılar Caddesi'nde başlatılan prestij sokak uygulamasını inceledi. Başkan Yılmaz, şehre değer katan projeleri hayat geçirmeye bir bir devam ediyor. 23 Mart'ta  Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın'ın katılımıyla temeli atılan 16 bin metrekarelik alanda çalışmalar aralıksız devam ediyor. 1. Sakarya Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesi üzerindeki spor kompleksi, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı sahası, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoranı ile 2 milyon 800 bin TL'ye mal oldu.

PRESTİJ SOKAKLAR YAYILIYOR
Erbakan Meydanı, Yıldırım Cami civarı ve Yeşilli Caddesi'ni antik taş uygulaması ve sanatsal eserlerle donatan Karesi Belediyesi şehrin önemli akslarından birisi olan Yaymacılar Caddesi'nin 1. etabını da tamamladı. Ekipler birinci etabın ardında ikinci etaba da başladı. Şeyh Lütfullah Camii civarında sürdürülen ikinci etap antik taş uygulamasının kısa süre içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. Başkan Yılmaz, çalışmaları gece gündüz yakından takip ediyor.