18/05/2016

Başkan Yücel Yılmaz, "Sizin istediğiniz, bizim önceliğimiz"

Hem makamında hem de sokakta Karesililerle buluşmaya devam eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "İlçede ürettiğimiz hizmetleri, sorumluluk alanımızda yaşayan siz değerli vatandaşlarımız kullanacak, bu nedenle sizin istedikleriniz bizim önceliklerimiz" dedi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gerek makamında gerekse sokaklarda Karesililerle buluşmaya devam ediyor. Her fırsatta ilçeyi 174 bin Karesili ile birlikte yönettiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, son olarak çarşı esnafı ardından da makamında vatandaşlarla bir araya geldi. "Daha güzel bir Karesi için birlikte karar veriyor, omuz omuza çalışıyoruz" diyen Yılmaz, halka hizmeti devraldıktan bu yana ilçenin her bir noktasını ilmek ilmek örmeye devam ettiklerini kaydetti. Sokakta ve makamında vatandaşların taleplerini dikkatle dinleyen Yılmaz, çözümü için de gerekli talimatları verdi.

KARARI VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE VERİYORUZ

Karesililer'in yaşadıkları mahalleye, sokağa ve ilçeye yönelik düşüncelerini, projelerini, sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyerek, karar alma sürecine vatandaşları da dahil ettiklerini ifade eden Başkan Yücel Yılmaz, "İlçede ürettiğimiz hizmetleri, sorumluluk alanımızda yaşayan siz değerli vatandaşlarımız kullanacak, bu nedenle sizin istedikleriniz bizim önceliklerimiz. Karesi'nin geleceğini inşa etmek üzere yola çıktık. Gelecekte hiçbir Karesili'nin altyapı sorunu ile karşılaşmasını istemiyoruz. İstihdam oluşturmak için projeler üretiyoruz" açıklamasında bulundu. Yılmaz ayrıca halkın belediye hizmetlerinden eşit yararlanması için özen gösterdiklerini de sözlerine ekledi.