14/02/2017

Başkan Yücel Yılmaz, "Karesi'nin geleceğini birlikte planlıyoruz"

İlçedeki incelemelerine ara vermeden devam eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, vatandaş ve esnafla bir araya gelmeye devam ediyor.

Ziyaretlerinde talep ve önerileri birinci ağızdan dinleyen Yılmaz, aciliyet gerektiren işlerin yapılması konusunda başkan yardımcılarına gerekli talimatları verdi. Her bir vatandaşın fikrinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, "Karesi'nin geleceğine fikir alışverişinde bulunarak, danışarak hep birlikte karar veriyoruz. Hemşehrilerimizin görüş ve talepleri, yapmış olduğumuz ve yapacağımız çalışmalara da ışık tutuyor" açıklamasında bulundu. Karesi'nin yalnızca bugününü değil on yıllarını planladıklarını, bunu da tüm ilçe sakinleri ile birlikte yaptıklarını söyleyen Yılmaz, vatandaşların devam eden projelerle ilgili sorularını da yanıtladı.